
Ropogós sertéssütés, lédús sült liba vöröskáposztával vagy, ha úgy tetszik, a könnyebb változat: citrommal és párolt zöldségekkel készített lazacfilé.
Az egész rengeteg fűszeres mártással tálalva: fantasztikusan finom! A Zenker speciális pörkölttálcájával a legkülönfélébb ételek elkészítése egyszerű. Egyszerűen tegye a kívánt húst, halat vagy zöldséget az univerzális pörkölő serpenyőre, és a hozzá illő szósz elkészíthető közvetlenül a gyűjtőedényben (töltési térfogat: kb. 3 liter). A párolás is lehetséges. Az egyedülálló, nyitott és zárt funkcióval rendelkező lefolyócsap megkönnyíti a szósz eltávolítását közvetlenül a sütőben. Ez azt jelenti, hogy az étel könnyedén felönthető, és később különösen lédús marad. A pörkölőt nem kell minden alkalommal eltávolítani, ami minimalizálja a sérülés kockázatát. A pörkölőtálca speciális perforált kialakításának köszönhetően megakadályozza a sült húsok párolgását: az SRT-vel legalább háromszor több mártást kap, mint a hagyományos pörkölőnél. Nem szükséges mártás hozzáadása. Sütés után rengeteg lé marad, így az egészségtelen zsírokat habozás nélkül kiöntheti. A zománcozott felület vágás és karcálló, így az étel felvágható és az SRT-n tálalható. Betehet a mosogatógépbe tisztítás céljából. A durva szennyeződéshez egy kis tisztító kefe tartozik.